Животът на Фънки е в опасност

Животът на Фънки е в опасност
4 (80%) 2 votes

Семейството му е сериозно притеснено за състоянието му

Музикантът Фънки е попаднал в плен на сериозна опасност, която застрашава сериозно живота му.

Семейството на Фънки е сериозно притеснено за здравословното му състояние. Теглото му вече е ударило 130 килограма, но очевидно за разлика от семейството си, заклетият рокаджия изобщо не се притеснява и не предприема никакви мерки за намаляването му.

Колоритният продуцент явно пропуска важната подробност, че този проблем води след себе си редица здравословни проблеми, след които инсулт и инфаркт, които биха могли да му костват живота.

Фънки

Семейството му е сериозно притеснено за състоянието му

Фънки не спира да угажда на апетита си, а междувременно рискът за живота му нараства с всеки изминал ден.

Заради високото кръвно музикантът, който към днешна дата журира „Като две капки вода“ има забрана за някои храни от години. Той обаче нехае към лекарските съвети и увеличава риска за живота и здравето си с всеки изминал ден.
Преди време Фънки успя да смъкне 15-тина килограма от телесната си маса като се хранел по препоръките на Енджи касабие. Това обаче било само временно и днес музикантът отново поглъща огромни количества вредна храна.

Дори се носи мълвата, че докато Фънки бе под покрива на ВИП Брадър, съпругата му често притичвала да му носи храна, тъй като продуцентите не успявали да го изхранят, пише pik.bg.
Положението му не само че не е никак розово, а е и доста притеснително.
Музикантът обаче явно е на принципа, че веднъж се живее и се опитва да гребе с пълни шепи от живота днес, без да мисли за утрешния ден.

Той често се шегува, че е минал на зърнена диета и хапва всичко, което се появи пред очите му и вероятно не осъзнава сериозността на проблема.
Специалистите са на мнение, че е въпрос на време наднорменото тегло на продуцента да му доведе сериозни проблеми до главата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар