Близък на Михаел Шумахер: Не чакайте чудо, той едва се държи!

Близък на Михаел Шумахер: Не чакайте чудо, той едва се държи!
5 (100%) 1 vote

Близък на Михаел Шумахер проговори, разкри цялата истина за състоянието му

„Не очаквайте чудо. Той едва се държи”. С тези думи един от приближените от обкръжението на Михаел Шумахер проговори и разкри подробности за състоянието му.

„Напредъкът е болезнено бавен. Не очаквайте чудеса на хоризонта”, заяви един от най-близките приятели на Михаел Шумахер, цитиран от”News Everyday „. По думите на специалиста, след две години и половина, бившия пилот от Формула 1, едва прави опити да стъпва, при това подкрепян поне от двама души. Оставен сам, той е напълно безпомощен.

Вече почти три години продължава бавното възстановяване на Михаел Шумахер. Той падна и удари фатално главата си по време на ски спускане във френските Алпи. Новините за здравословното му състояние са изключително редки, тъй като спортистът и цялото му семейство, държат да запазят в тайна истината за здравето му.

Малкото, което се знае за него е, че той се възстановява в дома си край Женевското езеро. Според някои източници от деня на катастрофата през декември 2013 година, до днес, 47-годишния Шумахер не е казал и една дума, а е известно, че освен това е прекарал дълго време и в индуцирана кома.

Неназованият източник, който е споделил подробности за състоянието му, твърди, че рехабилитаторите на Шумахер правят опити да го раздвижат и да му върнат подвижността в долните крайници, но за момента изобщо не може да се говори за чудеса. Пилотът е напълно безпомощен, сам не може да стои изправен, но въпреки това прави плахи опити да движи краката си.

Михаел Шумахер е на ръба, но се възстановява макар и трудно

Михаел Шумахер е на ръба, но се възстановява макар и трудно

Професор Жан Франсоас Пайен пък заяви, че е необходимо чудо на Шумахер, за да оцелее. „Чудо няма, възстановява се бавно, но много болезнено”, твърди обаче негов приятел, настоял да остане анонимен. Източникът казва още, че в рехабилитацията му са инвестирани невероятно много пари, но дори и специалистите не обещават нищо сигурно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар