Хороскоп на Боряна Делчева за фаталния петък 13 май

Хороскоп на Боряна Делчева за фаталния петък 13 май
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за единствения през тази година петък 13-и според хороскопа на астроложката Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица”

Овенвъзможни са печалби
Петък е печеливш и ще има с какво да ви зарадва относно материалните ви дела. Не е лошо обаче да контролирате емоциите си, за да си спестите допускане на грешки. Избягвайте скандали. Изпъкват прекрасни възможности за осъществяване на желана промяна в социално отношение, която ще се отрази благотворно и върху дома ви.

Телецпостигате напредък
Много благоприятен за вас ден – изглежда няма област, в която да не ви върви. Важно е единствено да се въздържате към разправии и да се стараете да не допускате грешки в любовните дела. Иначе в работата – успех, в материално отношение – придобивки, а вкъщи – хармония.

Близнаци очаква ви работа, но и успех
Петък е много сполучлив за уреждане на финансови дела и по принцип имате звезден шанс за придобивки. Твърде вероятно е да сте затрупани с работа, но ще изявите в пълнота професионализма си. Облагодетелствани сте и по отношение на домашни задачи, а срещите и контактите ще удовлетворят емоционалните ви желания.

Ракзадават се хубави промени
Нищо чудно ненадейно делата ви да се обърнат наопаки, но пък е за добро. В живота ви настъпват качествени промени, които говорят за напред в социално отношение. Петък е много благоприятен за контакти, възможно е да получите влиятелни протекции. Изпъкват и придобивки от финансово или друго материално естество.

Лъвще имате придобивки
Днес бихте могли да постигнете много, стига да сте достатъчно предприемчиви и организирани. Разкриват се важни за вас обстоятелства, което може да помогне да доброто резвитие на делата ви. Избягвайте скандални ситуации. Имате огромен шанс за финансови придобивки.

Деважънете успехи
Не е изключено на работното място да се сблъскате с противоречия и неприятности, но имате и добри възможности за справяне. Ако ви интересуват въпроси от финансов характер, ще постигнете желаните резултати. Денят е благотворен за делата, но не сте предпазени от проблеми вкъщи. Внимавайте за гафове и грешки – предупреждава в хороскопа си Боряна Делчева.

0245540001462794806_539441_600x458Везни затрупва ви много работа
Днешния петък 13-и е с добра тенденция в материален аспект и ако ви вълнуват въпроси от финансово естество, ще постигнете желаните резултати. Внимавайте обаче в контактите. Запазете хладнокръвие при евентуални противоречия. Избягвайте конфликти. Очертава се и повече работа днес.

Скорпионзадават се финансови неприятности, но любов в интимен план
За мнозина от вас фаталният петък се характеризира с парични неприятности, но биха могли да компенсират с любовни преживявания. Бъдете открити и общителни, сега чарът ви действа с пълна сила. Отърсете се от проблемите, имате шанс за нова емоционална връзка.

Стрелецочаква ви материален късмет
Около вас се наблюдава интересно раздвижване, възможни са благоприятни трансформации. Шансът ви е съсредоточен в материалната област, но се пазете от допускане на делови грешки и избягвайте конфликти. Имате солидна подкрепа в лицето на влиятелен мъж.

Козирогще уреждате финансови дела
Вероятно за голяма част от вас фаталният петък ще бъде зает с финансови дела. Очертават се обаче неприятности. Ще имате възможност да се справите чрез съдействието на жена. Професионалното ви развитие днес също ще даде желаните резултати. Пазете се от конфликти, не пренебрегвайте и здравето си.

Водолей ще влизате в противоречия, но ви очаква сполука
Потиснати и с лошо настроение посрещате петък, но ако сте по-общителни и по-инициативни, бихте могли да отчетете деня като позитивен. Въздържайте се от спорове и противоречия, наблегнете на контактите. Чрез тях ще удовлетворите деловите си интереси, а и емоционално ще се почувствате по-добре.

Рибизадава се паричен успех
Денят е добър за паричните ви дела, но не се опитвайте изкуствено да ускорявате развитието на обстоятелствата. Шансът ще дойде неочаквано, главното е да се въздържате спрямо конфликти. Възможно е да се осъществи и друго ваше желание от материално естество. Става дума за имот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Хороскоп на Боряна Делчева за фаталния петък 13 май”

  1. Боряна Делчева

    май 28. 2020

    Здравейте! Аз съм Боряна Делчева. Астролог съм. Преди доста години правих седмичния хороскоп на вестник Марица, но тези хороскопи, които публикувате с моето име, не са мои! Моля името ми да бъде премахмато от тях!

Добавете коментар