Преслава извърши непростимото, отврати всички!

Преслава извърши непростимото, отврати всички!
5 (100%) 1 vote

Преслава направи нещо наистина непростимо!

Преслава отърва убиец от затвора. Поп фолк дивата е освободила тихомълком от пандела своя шофьор Иван Сарафски. Същият уби на пешеходната пътека 84-годишен Петко Петков в Пловдив преди две години.

Във въпросния ден той оставил фолк звездата в Благоевград, където тя имала участие и тръгнал за Пловдив. Там бързал да прибере от дискотека своята съпруга и приятели от местно нощно заведение. В ранният час той не подозирал, че ще има движение.

Преслава

Преслава помогна на убиец да отърве затвора, хората са отвратени от постъпката й

Затова профучал със супер висока скорост през пешеходна пътека. За зла участ тогава пресичал убития от него пенсионер Петко Петков. Той бързал да хване влака, за да отиде на вилата си в Асеновградския район.

От зверския удар възрастния мъж бил закаран в болница, където по-късно починал от раните си. Уплашен, шофьора Иван Сарафски увещавал свой приятел да поеме вината и да каже, че той е извършил престъплението.

Той му казвал, че ще лежи само няколко месеца в затвора и ще плати глоба, която той ще поеме. Давал му и още пари. Първоначално авера му се навил, но после се уплашил, защото ставало въпрос за убийство на пътя.

В края на краищата шофьора убиец се оказал прав, че ще му се размине леко. Той вече е на свобода и се измъкнал тихомълком от затвора, макар че е предизвикал смърт по невнимание. Според запознати пръст в това имала работодателката му Преслава. Гласовитката от Добрич задействала връзки и пари, за да измъкне своя подчинен от панделата.

Нещо повече, възмущават се близки до звездата на „Пайнер”. Сега убиецът Иван Сарафски продължава да шофира и пак рисково, с висока скорост, а човекът гние в гроба. Това е непростимо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар