Шокиращо разкритие за Калин Сърменов и семейството му!

Шокиращо разкритие за Калин Сърменов и семейството му!
5 (100%) 1 vote

Истината за Калин Сърменов никак не е приятна!

Калин Сърменов се държи като турски султан със съпругата си. Звездата от „Седем часа разлика”, където игра мафиота Милото е превърнал осемнадесет години по-младата си съпруга в послушна ханъма. По време на празниците той и семейството му бе забелязано да пазарува в столичен мол.

Актьорът вървеше на два-три метра от съпругата си Боряна Пашева, която не само мъкнеше торбите, ами слушаше непрекъснатите му наставления и забележки. Той деспотично се разпореждаше с красивата си жена, а тя безропотно кимаше с глава и му се подчиняваше, видяха ошашавени клиенти на столичния мол.

Калин Сърменов

Калин Сърменов третира жена си като ханъма

Рекламната специалистка търчеше послушно след него и се съгласяваше с всичко, което той й нареждаше. Близки до обкръжението на популярния артист и брюнетката не са изненадани от отношенията им.

Така е от години, разкриват те. Двамата се запознават, когато Боряна е ученичка и е на седемнадесет години, а той на 35. Буквално си я отгледал от малка и е направил от нея една послушна ханъма, която само дето не ходи с фередже върху себе си.

След скандалния си развод с първата си съпруга, Калин Сърменов бърза да мине под венчило с Боряна, за да му е в кърпа вързана. Тя не само е като някаква послушница, ами му търпи и безкрайните изневери.

Смята, че така е редно и дори възпитава дъщеря си от актьора Димана, че трябва да е много послушна и да изпълнява безропотно всичко, което мъжа й иска от нея, дори и залитанията му по чуждо. Припомняме, че Милото бе интимен с доста по-младата си колежка Лидия Инджова. Калин Сърменов има от първата си съпруга още една дъщеря Дария.

„Калин се държи и разпорежда с близките си, все едно са му султански харем. Понеже има доста пари от частния си бизнес и всички са на негова издръжка, прави с тях каквото си поиска. Характерът му е деспотичен и затова в гилдията не го обичат. Само жена му още го търпи”, разкриват негови колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар