Сензация: Тайно писмо на Мерилин Монро разбуни духовете в САЩ!

Сензация: Тайно писмо на Мерилин Монро разбуни духовете в САЩ!
5 (100%) 1 vote

Писмо на голямата Мерилин Монро разбуни духовете!

Вещите на Мерилин Монро ще бъдат изложени на търг в Лос Анджелис. Той ще се проведе в края на ноември, от аукционна къща Julien’s Auctions.

Ще бъдат изложени над петстотин вещи на американската актриса. Ранната й смърт я прави популярна завинаги, а сладникавата й външност – символ на женската красота и до днес.

Мерилин Монро

Прекрасната Мерилин Монро е оставила скрити истини за себе си в това писмо

Сред вещите на любовницата на двамата американски президенти ще бъдат изложени кожени изделия, дамска чанта от крокодилска кожа.

Ще бъдат предложени за разпродажба също платинен часовник с диаманти и дори червило от 1947 година, което е използвала Марилин Монро. Своите вещи тя е завещала на учителя си по актьорско майсторство Ли Стпасбърг.

Ценители ще имат възможност да закупят и последното писмо на иконата до психиатъра й д-р Ралф Грийнсън. В него тя описва нечовешките условия, на които е била подложена в психиатричната клиника, където е постъпила Payne-Whitney.

Там тя е била през 1961 година, което е година преди ранната й смърт. Това писмо е колекционерска рядкост и ценителите с радост ще наддават, за да го получат. Според специалисти приблизителната стойност на всички вещи на американската актриса, която вълнува сърцата и умовете на хората и до днес, ще е около четири милиона долара.

Норма Джийн, както е истинското име на звездата, живее смутен, хаотичен и объркан живот. Лишена от баща, бъдещата Мерилин Монро израства и без майка, която я изоставя в сиропиталище, където пораства.

Омъжва се на шестнадесет години, за да се спаси от там. „Семейството” й се състои от луди, ловци на щастие /майка й, баба й и дядо й в определени периоди са били в психиатрични клиники/, както и бягащи от задълженията си съпрузи. Тя винаги е мечтаела да не е звезда, а „голяма, истинска актриса”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар