Жестока драма в личния живот на Годжи

Жестока драма в личния живот на Годжи
5 (100%) 1 vote

Годжи посочва, че ако може да върне времето назад, ще промени много неща

Баскитаристът на „Ку-ку бенд” Георги Милчев, по-известен като Годжи преживява поредната жестока драма в личния си живот.

За никого не е тайна, че Годжи има двама сина от бившата си съпруга. До неотдавна наследниците му живееха при него, а след това връзката им бе изградена само върху куртоазията. Очевидно не е далеч времето, в което синовете му ще забравят изцяло, че са от една плът и кръв с баскитариста.

Годжи

Годжи посочва, че ако може да върне времето назад, ще промени много неща

Музикантът от Криводол разкри, че отношенията със синовете му не само че не са перфектни, а и се крепят на тънък косъм, който всеки момент може да се скъса. Това стана ясно от думите изречени от Годжи в последното му телевизионно участие преди няколко вечери.

Той призна в прав текста, че има много грехове в живота си, а най-големият от тях е, че заради кариерата си при Слави Трифонов, често е пренебрегвал семейството си. Това е и основната причина, поради която е стигнал до развод със съпругата си Даниела.
Ако в професионален план успехите му са неизброими, то за съжаление не така стоят нещата в личния му живот.

Годжи посочва, че ако може да върне времето назад и му се даде възможност да промени нещата, със сигурност ще го направи. Той е категоричен, че няма да промени само едно нещо, а хиляди неща. Съжалява горко, че е изпуснал множество ценни мигове със семейството си и не е прекарвал достатъчно време с двамата си сина.

Към днешна дата той определя отношенията със синовете му по-скоро като приятелски, отколкото между родител и деца. Той не крие болката си от съжалението, че не е успял да изгради стабилна връзка, каквато трябва да има между баща и синове.

И двамата му сина – Цветомил и Волен вече са големи мъже. Той все още не може да преглътне факта, че е разбил семейството си в името на кариерата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар