Преслава е съсипана, след като научи жестоката истина

Преслава е съсипана, след като научи жестоката истина
4.33 (86.67%) 3 votes

Фолк дивата не може да повярва, че това й се случва

Фолк дивата Преслава научи жестоката истина за състоянието й.

Близки до певицата разкриват, че откакто е научила истината, не е на себе си. Вероятно ви е направило впечатление, че от неотдавна Преслава отново започна да трупа килограми. В нейния случай това не се дължи на преяждане, а причината е съвсем различна.

Според мълвата, която се носи усилено през последните няколко дни, изпълнителката е бременна. Сензационната новина бе разкрита от хора от обкръжението й, които допълват, че певицата не е на себе си. Към момента бременността й не й носи никакво щастие, тъй като е последното нещо, което влиза в плановете й.

Преслава

Фолк дивата не може да повярва, че това й се случва

От близо месец насам Преслава изглежда видимо наедряла, а от плоския й корем няма и следа. Коремът й е видимо заоблен, което всячески навява на мисълта за бременност. Изпълнителката до последно не искала да повярва, че това се случва с нея и дори си купила тест за бременност, за да провери как стоят нещата.

Първият човек, чието име бе спрегнато за евентуалния баща на бебето й, бе кукловодът Станимир Гъмов. Ако и вие сте направили същото предположение, със сигурност сте сгрешили. Оказва се, че певицата носи детето на много известен и богат пловдивски бизнесмен. Ако Преслава все пак реши да промени плановете си и да задържи детето, то със сигурност ще уреди не само бъдещето на отрочето си, а и нейното.

Ако мълвата за бременността й се окаже истина, то по всяка вероятност ще бъде сложен край на слуховете за връзките й със Станимир Гъмов, Калин Врачански и кой ли още не.
За момента тя успява умело да запази в тайна връзката си с известния бизнесмен. Запознати посочват, че въпросният господин не е семеен и няма никаква пречка да станат официална двойка.

Тепърва ще стане ясно какви са отношенията между Преслава и човека, от когото се предполага, че е бебето й, както и в кой месец от бременността си е, пише kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар