Марио от „София ден и нощ“ сгази лука

Марио от „София ден и нощ“ сгази лука
4 (80%) 4 votes

Актьорът не се различава много от екранния си образ

Актьорът Адриан Зурков, по-известен като Марио от „София ден и нощ” сгази лука.

Запознати посочват, че Марио има взимане-даване с девойка, която все още не е навършила пълнолетие. Очевидно актьорът, който влезе в ролята на Марио в култовия български сериал не е скандален само на екрана, а и в действителния живот.

Припомняме, че според Наказателния кодекс на страната, интимните отношения с непълнолетни се третират като престъпление. Марио залита по непълнолетни и доста разкрепостени девойки в личния си живот. Това твърдение е на читател на ХотАрена, който неведнъж е ставал свидетел на забивките му.

Марио

Актьорът не се различава много от екранния си образ

По всичко личи, че и в реалния живот, а не само на екрана, Марио се възползва от представителките на нежния пол, без да влага никакви чувства в отношенията си с тях. Поредната красавица, която е попаднала в мрежите на Марио е дъщерята на доста заможни родители. Макар, че е само на 15 години това изглежда не е пречка за актьора от „София ден и нощ”.

В крайна сметка ще се окаже, че Марио, който в сериала е в ролята на барман, а в личния живот е фитнес инструктор, не се различава много от екранния си герой и в действителност.
Той обаче се опитва да забрави за времето, в което си е изкарвал хляба като стриптийзьор и дори не споменава за този период.

По-паметливите обаче посочват, че преди време Адриан Зурков си изкарвал хляба като забавлявал горещи дами по нощните столични заведения, пише Блиц.
В снощния епизод на сериала, Марио отново успя да нарани Теодора и този път връзката им изглежда ще претърпи тотален крах.

Още от самото начало тя бе изградена върху цял куп лъжи, които в последствие започнаха да се разплитат. След като барманът научи, че Теодора му е изневерила с приятеля на Боби – Васил й го върна тъпкано като й спретна изненада с две момичета в леглото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар