Лъсна грандиозната лъжа на Ирина Тенчева

Лъсна грандиозната лъжа на Ирина Тенчева
4 (80%) 2 votes

Историята взриви медиите и обществото преди броени дни

Неотдавна половинката на продуцента Иван ХристовИрина Тенчева взриви обществото с решението да спре сина си от училище.

В ефира на Би Ти Ви Ирина Тенчева обяви, че е взела решението заради това, че синът й Спас е бил закачан в училище от другите деца.
В отговор на обвинението й обаче от школото отговориха, че това категорично не е вярно.

Ирина Тенчева

Историята взриви медиите и обществото преди броени дни

Ирина Тенчева се жалва, че е провела редица разговори с учителите и директора на учебното заведение, но за съжаление не е имало никакъв резултат и затова се е почувствала принудена да спре сина си от училище.
В същото това училище освен Спас се обучават и децата на редица други известни личности. Сред тях са дъщерята на Азис и синът на футболиста Валери Божинов.

От думите на Тенчева става ясно, че синът й е бил подложен на системен тормоз от две деца в продължение на няколко месеца.
Въпросните хлапета често сменяли учебните заведения и били отскоро в класа на Спас. Ирина е разочарована от това, че училището е приело деца като тези. Тя твърди, че синът й е бил обиждан.

Тв водещата не крие, че е провела няколко разговора с директора на училището, настоявайки да бъдат взети мерки, но това не се случило. Оказало се, че ръководството на учебното заведение е безсилно да се справи с двамата насилници.
Ирина Тенчева е разочарована, че много хора са принудени да отстъпят пред насилието в името на това да спасят детето си, както е в нейния случай.

От училището пък твърдят точно обратното и са категорични, че на сина й е обръщано огромно внимание.
Училищното ръководство определя класния родител на Спас като изключително ерудирана и етична личност, която си върши съвестно работата.
Родителите на Спас са получавали редовно информация за хода на обучението му.
От школото коментират, че въпреки погрешните разбирания на Ирина, образованието не е продукт, за който плащаш и получаваш на килограм, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар