Катето Евро издаде тайната си

Катето Евро издаде тайната си
5 (100%) 1 vote

Актрисата не издържа и най-накрая проговори по темата

Известната актриса Катето Евро не успя да се сдържи и издаде голямата си тайна.

Тя разкри на всеослушание по какъв начин отглежда качествените домати в градината си и така сякаш успя да спечели още по-голяма популярност.
Оказва се, че актрисата е невероятна земеделка и с гордост отглежда огромни розови домати в градината на имота си в Кокаляне.

Ексцентричният нрав на Катето Евро не е тайна за никого, но пък със сигурност е изненада, че звезда от нейния ранг се занимава с подобно нещо. Голяма част от известните личности смятат за унизително това да се занимаваш със земеделие. Разбира се актрисата не го прави с цел търговия и печалба, а за да нагости приятелите и семейството си със салата, направена от зеленчуци, които сама е произвела.

Катето Евро

Актрисата не издържа и най-накрая проговори по темата

В градината на Катето Евро освен вкусни домати могат да бъдат забелязани пипер, тиквички, краставици, патладжани и доста овошки.
Приятелите й като същински косета босета надушват, когато реколтата е готова и се втурват през глава към дома й, защото знаят, че ще ги нагости с вкусните плодове и зеленчуци собствено производство.

Един от редовните гости в дома на актрисата е костинбродският славей Азис. Марта Вачкова също може да бъде забелязана често в дома й.
Съседите на Катето Евро разкриват, че двамата са върли фенове на плодовете и зеленчуците, които произвежда.

Най-голямата тайна, благодарение на която продуктите са толкова вкусни и огромни е, че ги отглежда на принципа на биологичното земеделие. Страстта й към земеделието датира доста отдавна. Тя винаги е избягвала въпросите свързани с тънкостите на отглеждането на плодовете и зеленчуците в градината й.

Неотдавна обаче тя все пак склони да разкрие тайната, която пази от толкова дълго време.
Оказва се, че Катето слага малко тор, след което полива или чака на дъжда. Тънкостта обаче е, че често им бае. Не крие, че изпитва страх от завистливите очи, които са навсякъде, пише kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар