Скандал: Вихра Петрова бясна на Иван заради Ирина! (още подробности)

Скандал: Вихра Петрова бясна на Иван заради Ирина! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Вихра Петрова не може да повярва, че Иван Христов толерира решенията на Ирина Тенчева!

Проблемите и конфликтите между враждуващия триъгълник Вихра Петрова, Иван Христов и Ирина Тенчева сякаш са нескончаеми. В случая, разбира се, помирение и любов едва ли може да се очаква, предвид мръсния начин, по който бе разбито семейството на брюнетката.

Този път обаче Вихра Петрова е бясна на Иван Христов по съвсем различна причина и тя е свързана с решението на Ирина Тенчева да се обяви против поведението на учителите в школата и да отпише от училище сина си Спас.

Вихра Петрова

Вихра Петрова ядосана на бившия си неверен мъж и новата му жена

Само преди дни преподаватели изригнаха срещу половинката на Иван Христов и я обвиниха в лъжа за това, че детето й е било мартретирано от свои съученици, а учителите са прикривали деянията им или не са обръщали внимание.

„Вихра побесня, но не защото Ирина е отписала сина си от училище. Той си е нейно дете и тя може да прави, каквото си поиска. Вихра се вбеси на Иван, който винаги сляпо защитава идеите й и сега се съгласи да плаща луди пари за частни учители на Спас, а дори не е попитал бившата си съпруга дали дъщеря му Ава има същите проблеми“, разкриват близки до обкръжението на Вихра Петрова.

Отчаяната съпруга предложила на бившия си да поеме и частното обучение на собственото си дете, щом очевидно той и Ирина смятат, че тази форма е по-сигурна и удачна за живота и развитието на децата в съвременното ни общество.

„Аз самата не мисля като Ирина и не одобрявам подобни мерки, но щом ще се прави нещо за едното дете, то не ли редно да се предложи и на другото?!“, питала Вихра Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар