Елена Йончева показа бебето навръх РД на Сергей Станишев (Фото)

Елена Йончева показа бебето навръх РД на Сергей Станишев (Фото)
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева се показа със сина си навръх 50-я рожден ден на Станишев

Елена Йончева дойде на юбилея заедно с половинката си Пламен и сина им Тео

Елена Йончева показа бебето си навръх рождения ден на бившата си половинка Сергей Станишев.

Журналистката беше сред гостите за 50-я юбилей на лидера на ПЕС и съвсем естествено, предизвика огромно любопитство. Тя пристигна в ресторанта на хотел България в София придружена от половинката си Пламен и синът им Тео, който се роди преди няколко месеца.

Елена Йончева с Тео и Пламен

Елена Йончева с Тео и Пламен

Те поздравиха Станишев, който избра да превърне юбилея си в благотворително събитие и го празнува с няколко дена закъснение, но пък за сметка на това – на знакова дата – на Деня на Европа и Деня на Победата.

Повече от три часа гостите се редиха, за да поздравят рожденика. Опашката се извиваше до ъгъла на хотел „България“. Рожденикът посрещаше лично всеки гост заедно със съпругата си Моника. Вместо подаръци, той настоя гостите да направят дарения, за да бъдат събрани пари в помощ на бездетни родители, които не могат да си позволят процедури ин витро.

Той все пак получи подарък – свой портрет, рисуван от шефа на пресцентъра му по време на БСП лидерството Валентин Иванов.

Сред гостите бяха министри от времето на кабинетите „Станишев“ и „Орешарски“, начело с експремиера Пламен Орешарски, евродепутати, много депутати от БСП, начело с новия лидер на партията Корнелия Нинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар