Бомба: Виж с какво се похвали Коцето! (ще останете без думи)

Бомба: Виж с какво се похвали Коцето! (ще останете без думи)
5 (100%) 1 vote

Коцето явно преодоля стреса покрай проблемите с дискотеката си и се замогна!

Певецът Коцето шашна всички като се появи с неочаквано скъпа придобивка. Бившият на Райна, който наскоро си навлече куп главоболия с откритите в дискотеката му наркотици, реши да си гледа живота и кефа, и се похвали с подаръка, който сам си е направил.

И това е ултра скъп часовник от бяло злато и диаманти, поръчан и закупен директно от магазина на „Пиаже“ в Германия. Само доскоро Константин се движеше с часовници, които не надхвърляха 6000 като цена, но брат му Светослав сериозно го запалил по скъпите „играчки“.

Коцето

Ето го безумно скъпият часовник, с който се похвали Коцето пред всички

„Прави се на гъзар, нищо повече. С такъв часовник един мъж показва материалното си благосъстояние и се стреми да впечатли всички наоколо колко е „голям“. В никакъв случай не го е взел, за да гледа точния час“, коментират негови познати, които не крият завистта си.

Точната цена на часовника на Коцето е 22 400 евро, а певецът ги пръснал с лека ръка. Не е ясно само дали съпругата му Надя не се е ядосала, че купува на себе си толкова скъпи неща, а за нея не е помислил – поне на първо четене.

Припомняме, че относно скандала в „Плаза“, Коцето беше категоричен, че откритата дрога не е нищо повече от скалъпен опит да бъде натопен и да бъде очернено името му от завистливи конкуренти. И дори заяви, че отлично знае чие дело е това.

Както повечето неща у нас обаче, и това чудо се оказа за три дни, а изпълнителят вече спокойно си обикаля из чужбина и се радва на живота и скъпите си нови придобивки.

„Толкова пъти ме обираха, че предпочитам да си влагам парите в неща, които ще нося лично в себе си“, оправдава безумно скъпата си покупка Коцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар