Годжи с разтърсваща изповед за личния си живот

Годжи с разтърсваща изповед за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Годжи се изповяда в телевизионно интервю

Любимецът на публиката Годжи проговори за личния си живот. Публична тайна е, че той има проблеми с алкохола. Винаги усмихнатият басист дави болката си в спиртните питиета. Увлечението към чашката му изигра лоша шега. Порокът на Георги Милчев е причината за проблемите със здравето, които има. Той е на път да загуби всичките си зъби. Според специалисти пародонталния проблем се дължи на злоупотреба с алкохола.

Годжи не крие, че е пристрастен към алкохола. В телевизионната си изповед той призна, че се нуждае от помощта на специалист. Басистът на Слави Трифонов признава, че без чашка-две вино за него е невъзможно да работи и да твори.

Музикантът има свое виждане и теория за случващото се с него. Той хвърли вината върху Слави Трифонов. В интервюто си любимецът на зрителите сподели, че всичко това се дължи на стреса и изтощението, на което е подложен, откакто работи за учиндолеца.

Педантичността и строгия нрав на Слави Трифонов са докарали Годжи до това състояние. Музикантът сподели, че положението било най-тежко в първите години на кариерата му. Записите до малките часове на денонощието са ежедневие за Георги Милчев. Той споделя, че без алкохола не може да издържи на цялото това напрежение, пише „Всеки ден“.

Приближени до басиста подкрепят казаното от него. Покрай стреса в работата той загубил съня си. За Годжи е невъзможно да заспи без алкохол. На безсънните нощи и любовта на чашката се дължат торбичките под очите на музиканта.

Годжи

Годжи призна за проблемите си с алкохола

Роденият в Криводол басист благодари на Господ, че в моментите на отчаянието не е посегнал към опиатите. Колегите и приятелите му са силно притеснени за него. Те са убедени, че заслуга за случващото се с Годжи имат и неуспехите му в любовта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар