Бомба: Катето Евро шокира с това признание!

Бомба: Катето Евро шокира с това признание!
5 (100%) 1 vote

Катето Евро призна нещо, което шокира повечето хора!

Катето Евро се похвали как отглежда добра реколта от зеленчуци. Тя е известна сред актьорската гилдия с тези си учения. Всяко година в градината си в къщата в Кокаляне, тя се грижи за солидна реколта от розови домати, овошки, краставици, червен пипер.

Актрисата ги гледа по принципа на био земеделието и щом дадат плод, първи на трапезата й сядат нейния приятел поп фолк краля Азис и актрисата Марта Вачкова.

Катето Евро

Катето Евро баела на доматите си, втрещи познатите

Катето дълго време криеше как така отглежда такива големи домати и получава толкова солидна реколта от зеленчуци и плодове. „Ами слагам им торчица, дъжд ги вали, но и им бая, за да не ги застигнат зли очи”, наскоро разкри ноу-хауто си звездата от „Оркестър без име”.

Тя е признавала, че има огромни нерви по отглеждането на доматите, защото все има някой, който да им завиди на хубостта и големината им.

Катето Евро винаги е твърдяла, че е невероятен кулинар и обича да готви, но не залита към никаква конкретна храна. Любимите й ястия са зелеви сърми и свинско със зеле не фурна. Но въпреки това не се определя като чревоугодник, нито бори стрес, комплекси или депресия с храната. Вярва, че емоциите се предават на храната.

Винаги когато прави козунак за Великден или меси хляб актрисата гледа да е в добро настроение, да е щастлива. „Сигурна съм, че чрез ръцете вкарваш емоции в храната. Забелязала съм, че когато съм ядосана за нещо или на някой, гозбата не ми става”, разкрива Катето Евро.

Тази година нейна конкуренция ще е актрисата Ернестина Шинова. Тя също прави зимнина от двора си. В него, в къщата си в „Бояна” съпругата на режисьора Андрей Слабаков отглежда еко зеленчуци, по подобие на Катето Евро. Двете вече се надпреварват, защото Евро вчера сложи колците на доматите, а днес я последва нейната колежка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар