Неочаквано: Истината за Фики Стораро потресе всички!

Неочаквано: Истината за Фики Стораро потресе всички!
5 (100%) 1 vote

Истината за Фики Стораро потресе дори и феновете му!

Фики Стораро направи първия си милион. Чалга певецът успя за три години да спечели един милион лева. Наследникът на Тони Стораро за този период от време е заработил парите си от много ангажименти в нощните заведения, участия в реклами, както и от продажби на албуми.

Младокът се появява на сцената през 2013 години. Още с първата песен, която е дуетна с поп фолк дивата Галена, той успя да излети ударно напред в класацията. И докато певците заработват в началото си на кариерата жълти стотинки, Стораро-младши стартира с три бона хонорар.

Фики Стораро

Фики Стораро стана милионер – кога пропя, кога забогатя?!

Всяка следваща песен на смуглия певец го изстрелваше нагоре, а музата му набъбна за отрицателно време на пет бона. За тези пари пеят утвърдени певици като Ивана, Глория и Галена, трудили се упорито по десет-петнадесет години.

Яхнал вълната на славата си, Фики успя да си уреди и почти всекидневно участие, като той пее по двадесет и пет дни в седмицата. Така фолк идолът стана един от най-оборотните певци на „Пайнер”, като носеше печалба на димитровградската музикална фирма в размер на сто бона. От тях половината му се полага на него.

Фики заработва също от реклама, от продажба на албуми, както и от различни други ангажименти. Той стана любимец и всяка една поява на сцената му носи добри приходи и с тлъстите бакшиши, които получава отделно.

Така само от пеене Фики Стораро си докара половин милион за три години работа, а останалите до милион прибави в сметките си от продажба на дискове, както и от участие в различни реклами.

Младият Стораро се оказа доста далновиден и работлив, и успя да стане за отрицателно време като един от най-желаните изпълнители в бранша.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар