Стефан Шарлопов с неочаквано признание

Стефан Шарлопов с неочаквано признание
5 (100%) 2 votes

Бизнесменът изненада с това признание

Известният бизнесмен Стефан Шарлопов направи неочаквано лично признание.

Стефан Шарлопов за разлика от много други родители е категоричен, че желанието му е децата му да се реализират в България.
Другото изненадващо твърдение направено от бизнесмена в интервю пред Мон Дьо за предаването „Събуди се” бе, че според него парите и славата са дяволска работа.

Стефан Шарлопов

Бизнесменът изненада с това признание

Припомняме, че Стефан Шарлопов е баща на пет деца. Той дава кураж на всяко едно от тях да се развива в родината си, а не зад граница. Бизнесменът е от малкото останали родолюбци, които са категорични, че дървото без корен не може. При все, че разполага с достатъчно средства и може да си позволи цялото му семейство да живее зад граница, той е останал в родината си, тъй като е на мнение, че в чужбина на сънародниците ни се гледа като на втора ръка хора, без значение колко богат и успял си, пише pik.bg.

Стефан Шарлопов е от хората, които смятат, че всеки, който би могъл да си го позволи трябва да отглежда повече деца.
За разлика от много родители, които разполагат с достатъчно финансови средства, че да задоволяват всеки един каприз на децата си, бизнесменът учи своите, че всяко нещо трябва да се заслужи.
Преди време той призна пред Лора Крумова и Галя Щърбева в предаването „Комбина” по Нова тв, че децата му ходят на училище с по два лева в джоба.

Тогава той сподели, че най-добрият му приятел, който е от Смолян е безработен от няколко месеца, но той не прави нищо, за да му ходатайства да си намери работа, защото според него подобно отношение е унизително.
Бизнесменът е свикнал, че преобладаваща част от българите не са съгласни с разбиранията му и допълва, че би се радвал, ако допринесе за промяната в мисленето на обществото.
Вероятно на мнозина би се сторило крайно ненормално докато единият се къпе в пари, другият да е без работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар