Милен Цветков направи изненадващо лично признание

Милен Цветков направи изненадващо лично признание
5 (100%) 2 votes

Това признание ще довлече сериозни проблеми на телевизионера

Устатият тв водещ Милен Цветков направи изненадващо лично признание, с което успя да взриви на пух и прах телевизионният ефир.

Признанието на Милен Цветков вероятно ще има доста тежки последици за него, тъй като половинката му направо е сразена от тези му думи.
В едно от предаванията тв водещият призна, че не може да е моногамен, присъединявайки се към мнението на един от гостите си, че няма как един мъж или една жена да бъдат само с един човек до края на живота си.

Милен Цветков

Това признание ще довлече сериозни проблеми на телевизионера

Това не е първият път, в който телевизионерът е болезнено откровен пред камера.
Той се съгласи с това, че хората не могат да бъдат моногамни. Що се отнася до горещата тема за развода и причините, които водят до него обаче, Милен Цветков бе изключително сдържан и се опита да не заема ничия страна.
В крайна сметка обаче той подкрепи мнението на госта си, че често пъти именно полигамната същност е нещото, което може да доведе до разпад на брака или отношенията между двама партньори.

Мълвата носи, че сегашната половинка на Милен Цветков – Ивета се е почувствала много огорчена, след като е научила за думите му. Едва сега тя била склонна да повярва на слуховете, че половинката й изневерява и то доста често, при това, без да знае. Преди всичко това да се случи, Ивета живеела в заблуда, че Милен й е верен.

Най-странното в цялата тази ситуация е, че телевизионерът дори не счита за грях кривването от правия път.
Милен Цветков е на мнение, че бракът и обвързването потискат желанието за полигамия, докато в един момент то не изригне с пълна сила и не се стигне до изневяра.

Малцина са партньорите, които са склонни да простят изневяра и да продължат напред, сякаш нищо не се е случило.
Да не забравяме, че Милен Цветков вече има един развод зад гърба си, пише klіukі.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар