Родителят на Илия Павлов се изповяда (Вижте какво каза за убийците му)

0

Бащата на Илия Павлов вече е простил на хората, отнели най-милите му същества

Павел Найденов – бащата на Илия Павлов с разрърсваща изповед. Родителят на покойния мафиот не крие, че вече е простил на убийците на децата си. Пред близките си той споделя, че не мрази хората, отнели му най-любимите същества.

Бащата на Илия Павлов е категоричен, че не може да живее до края на живота си с омразата, която изгаря душата му отвътре.
Възрастният мъж, който само след месец ще навърши 79 години, споделя че единственото му желание е да си отиде в мир със себе си.

И до днес той продължава да се пита защо съдбата му е отнела по този жесток и нелеп начин най-любимите същества. Известният ресторантьор е категоричен, че докато е жив няма да преживее тази мъка. До сетния си дъх той ще продължи да се пита пред кого е съгрешил и какво лошо е направил на хората, за да го накаже съдбата по този жесток начин.

Най-силното му желание е да прегърне Илия Павлов и сестра му Славка. И двете деца на Павел Найденов бяха покосени от куршуми. Славка и осемгодишният й син бяха направени на решето. За жестокото престъпление беше обвинена първата жена на съпруга на Славка, която е руска гражданка.

Павел Н
Бащата на Илия Павлов не мрази убийците му

Бащата на Илия Павлов е убеден, че ако продължи да мрази убийците на децата си, рискува да се превърне в скот като тях. Той вярва, че съществува човек, който ще гои накаже за стореното. Според него поръчителите, както и физическите убийци на децата му, вече не са сред живите, пише Всеки ден, позовавайки се на „България днес“.

Единственото, което желае почерненият родител, е да напусне този свят в мир със себе си. Той е осъзнал, че гневът й омразата не правят никого по-добър човек.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.