Слави Трифонов спешно вдига заплатите (Вижте на кого и с колко)

Слави Трифонов спешно вдига заплатите (Вижте на кого и с колко)
4 (80%) 3 votes

Слави Трифонов развърза джоба, спешно вдига заплатата на Краси Радков, уплаши се да не го изпусне

Гологлавия водещ Слави Трифонов спасява шоуто със спешни финансови мерки. Дългия се уплаши да не изпусне най-ценния си кадър и подобаващо му дигна заплатата.Краси

Шоуменът чул, че Краси Радков се оглежда наляво и на дясно да си търси допълнителни доходи. А защо не и по-платена работа. Слави се притеснил, че комикът като нищо ще му каже „Сбогом“ и ще отиде да разсмива публиката другаде.

Затова Слави малко преди празниците отпуснал за Радков още 1500 лева. И сега Краси ще се разписва за 6 бона.

Трифонов иска да си запази някои от най-ценните си хора защото конкуренцията му диша във врата. Краси Радков бил ухажван от стария си другар продуцента Любо Нейков и като нищо автора на сериала „Столичани в повече“ ще го прилапа. Станислава, съпругата на актьора вече участва в епизод от поредицата и Трифонов настръхна Краси да не я последва.

Само, че с увеличението на заплатата ще се увеличат и ангажиментите на сатирикът. От както Виктор Калев не се появява в „Шоуто на Слави“  се налага Радков да изнася на плещите си повечето комични сцени. Въпреки по-големия обем на работа актьорът не забравил да почерпи и да каже една, две добри думи за боса си.

Повишението се пазело в дълбока тайна. За да не мъркат другите актьори. Но както става обикновено нищо не може да се скрие. По последни данни Краси взима най-много пари. Мариан Бачев е оценен за 4000 лева месечно. А Тодор Башиянов, който все го слагат за резерва и много, много не го обичат се подписва месечно за 2400 лева.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар