Новият шеф на ЦСКА Николай Паслар крие криминално минало

Гласувайте за статията

Новият бос на ЦСКА Николай Паслар няма присъди, но е с дебело криминално досие

Протежето на Гриша Ганчев Николай Паслар бил овчар преди да се прояви в криминалните среди. Новоизлюпеният началник на червените има молдовско потекло и е живял в бесарабското село Тараклия, където пасял овце.

Подозренията, че ще съсипе отбора са най-малкото и безобидно деяние, което може да му се припише. Паслар е разследван за изнасилване, както и за участие в група отнемала луксозни возила.

Преди 10 години Николай и две негови аверчета решават да се позабавляват с платени жрици на любовта. Отиват в публичния дом на Витошка, стопанисван от Митко Полицая и наемат три гърли, които завеждат в хотел. На другия ден проститутката, която била с Паслар се оплакала на сводника, че била малтретирана и не й били заплатени предварително договорените 300 лева.Николай Паслар

Измамената жрица пуснала жалба в районното и от там издават заповед Николай Паслар да се арестува. След задържането му за 24 часа е освободен. Момичето изтеглило жалбата си. Предполага се, че Гриша Ганчев й е затворил устата с голяма сума пари.

Само след три години Николай отново попада под ударите на закона. Този път като участник в банда за отнемане на луксозни коли, която вилнее в Студентски град. Той е натопен от съучастниците си, които са заловени с откраднато БМВ Х5. Паслар бил нарочен за главатар на бандата тъй като се занимавал и с пласирането на крадените возила в Молдова.

И този път обаче му се разминава, автоджамбазите се отричат от показанията си.

А в съвсем скоро време Паслар участва в група за събиране на дългове. С още няколко борци преследват с бухалки изпаднали в затруднение длъжници.

После бившия овчар попада в клопката на дрогата и е изритан от групата. Задлъжнява на дилърите на кокаин в столицата. Заради зависимостта си бил принуден да краде. Хващат го с краден мобилен телефон в дискотека „Котън“, пише Hotarena. net по информация от „Уикенд“.

Тези разкрития за криминалното минало на човекът на Гриша Ганчев възмущават червените фенове и те са озверели срещу него.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар