Митьо Пищова стана пророк (Повече за виденията му)

Гласувайте за статията

Митьо Пищова вижда в бъдещето, търновския зевзек имал видения, сънищата му се сбъдвали

Митьо Пищова вече се възстановява след три годишната прокоба, която го преследва. Търновският тарикат се стопи до неузнаваемост, но пък вече е придобил пророчески умения, както сам твърди.Митьо Пищова

Пищова 8 месеца се бори за живота си и не излиза от болниците. След последният инцидент едвам оцеля. Първо претърпя операция на коляното, после го сполетя инфаркт, а след падане през септември начупи 3 лумбални прешлена.

Лутането му между живота и смъртта отключило ясновидските му способности. Пищова разказва, че щом сънува нещо , то винаги се случва. И дава пример. Преди Великден му се присънва, че на празника е в Казанлък при негов голям приятел, с който от години не са се виждали. И невероятното се случва аверът му звъни сутринта и го кани на гости, въпреки, че не са се чували повече от две години.

Оцеляването и виденията си Митьо Пищова обяснява със силната си вяра в Бог. Разказва, че бил роден на гробищата през 1955 г в Батак. Точно по това време имало рядко слънчево затъмнение, случващо се веднъж на 50 години. Майка му минавала покрай гробищата и там я почнали болките. А бебето се появило на гроба на един отец.

И друг интересен факт разкрива търновския тарикат. Митьо Пищова два пъти е приел светото кръщение. На 58 години го кръщават отново. Така го посъветвала през 2013 година билкарка, заради сполетелите го неволи, научаваме от 24chasa.bg.

Несломимия си дух Пищова дължи на стажа си при мутрите и на мерака си по жените. Голям приятел му бил Карамански. А за трудовия си живот казва, че е пипал само женски гърди и пари. Миските били негово лекарство. Без тях не може и днес.

В края на този месец Пищова стягал конкурс за моделки в Добрич. Но в последно време най-умилен е от факта, че очаква внуче. Юлиан, синът му си взел булка, а тя била бременна. Дано е момче, мечтае си Пищова.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар