Домът на Антония Петрова в ТОП7 за най-луксозните палати на БГ звездите

Домът на Антония Петрова в ТОП7 за най-луксозните палати на БГ звездите
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова на челно място в класацията за най-луксозен дом

Антония Петрова живее в невиждан лукс. Не само тя, но и повечето БГ знаменитости живеят като истински звезди. На челна позиция в класацията е бившата миска, която се омъжи за заможния руския бизнесмен Александър Бередин. Палатът, в който тя живее, разполага с просторен хол, огромна кухня, четири просторни спални, четири бани и огромни тераси. Освен външния басейн на разположение на миската е и СПА център.

Той е разположен на четвъртия етаж на просторната й къща. В съседство с любимото й кътче тя е отделила място и за множество икони. Всички помещения в дома на Антония Петрова са с овална форма. Същата форма имат и стените на гардеробите й. Покривът на луксозния дом е изцяло от стъкло и през него прониква слънчева светлина през по-голямата част от денонощието.

Миската спи на кръгла спалня, а на тавана в стаята й е пресъздадено истинско небе. Романтичната картинка се допълва от няколко ангелчета на тавана. Това е другото любимо кътче на блондинката. Антония Петрова обожава и външния басейн, на чието дъно е изписана фамилията й.

Второто място заслужено е за Кичка Бодурова, чийто дом е в типично американски стил. Въпреки, че тя прекарва само три месеца в годината в дома си у нас, звездата се е постарала нищо да не й липсва. Спестила е единствено от басейн.

Мира Радева се шири в палат с три спални. Тя спи в съпруга си в легло от ковано желязо. На четвърто място е палатът на Глория, която има в дома си студио за пеене.

Антония Петрова

Спалнята на Антония Петрова

На пето място е домът на Наталия Симеонова, декориран в бяло и златисто. Въпреки твърденията, че тя е преминала границите на умереното, блондинката е убедена, че домът е стилен, а не кичозен.

Шесто място принадлежи на Иван и Ирина, които се ширят в палат под наем в Драгалевци. Ритонците са след тях. Те могат да се похвалят с истинска вековна топола в хола си, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар