Пикантна клюка за Преслава

Пикантна клюка за Преслава
5 (100%) 1 vote

Пикантна клюка за Преслава обикаля светските среди

Пикантен слух за Преслава се носи из светските среди. Горещата мълва гласи, че изпълнителката ще става майка. Повод за тези слухове станаха позакръглените форми на пайнерката. Напоследък прави впечатление, че тя се е закаръглила. Изпълнителката вече не прилича на анорексичка. От последните фотоси, които се появиха в мрежата, става ясно, че тя е наддала в ханша и в бедрата. И най-вече в корема.

Първоначално се появиха слухове, че добричлийката се е отказала от диетите и вече е започнала да се храни нормално. Но подозрителното наддаване в областта на корема, буди съмнения за друго. А то е, че Преси пълнее, защото е бременна. Окръгленото й коремче издава, че него расте малко бебче.

Наскоро пайнерката сподели, че ще вече е загубила надежда, че ще се задоми и вероятно ще остане стара мома. Според запознати, изказването й има за цел да заблуди всички. Чрез него Преслава просто печели, тъй като не желае все още да се разбира за бременността й.

Клюката гласи, че баща на наследника й не е Станимир Гъмов, пише Хот арена. Приближени до изпълнителката коментират, че тя има интимна връзка с бизнесмен от Пловдив. Новият любим на Преси е един от най-богатите българи и я глези като принцеса. Детето, което тя ще роди, ще живее в невиждан лукс.

Преслава

Преслава е бременна

Напоследък името й се свързва с това на Станимир Гъмов. Според информацията в медиите, двамата са възобновили връзката си покрай участието на изпълнителката в Капките. Именно аферата й с Калин Врачански станала причина за затопляне на отношенията й с брадъра.

Появиха се и няколко чата, от които става ясно, че Калин Врачански продължава да я преследва. Гъмов влезе в ролята на същински Ромео, бранейки своята Пресиета от авера си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар