Лора Каравелова била наркоманка? (Шок разкрития)

Гласувайте за статията

Лора Каравелова се самоубила заради кокаин

След смъртта на Лора Каравелова дори не е направена медицинска експертиза

Лора Караджова била наркоманка. Нови проучвания на трагичната смърт на любимата на Яворов показват, че тя може и да е била под въздействието на кокаин във фаталния ден, когато се самоубива. Тома Иванов, уредникът на музея в родната къща на поета в Чирпан, е категоричен, че Лора е била наркоманка.

Лора Каравелова с Яворов

Лора Каравелова с Яворов

Иванов цял живот проучва живота на дъщерята на Екатерина Каравелова и разкрива, че има достатъчно доказателства, че тя е била пристрастена към дрогата.

В свое писмо от Париж тя дори моли Яворов да й изпрати кокаин. Самият поет е споделял пред свои близки, че тя се чувства много по-спокойна под въздействието на наркотика.

Но когато е без него, изпадала в пристъпи на бяс. „Кокаинът действа точно така – отключва мощна агресия и нещата излизат извън контрол. А в комбинация с виното, изпито през онази вечер, е станало страшно“, анализира психиатърът доцент Георги Койчев.

Така че нищо чудно Лора да е бил или под въздействието на кокаин, или пък в абстиненция от дрогата. И съответно по-раздразнителна и нервна откогато и да било.

И в крайна сметка след разразилия се скандал с Яворов, тя се застрелва. Въпреки, че властната й майка до края на живота си твърди, че поетът е убил дъщеря й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар