Марта Вачкова се закани: Ще си търся правата в съда!

Марта Вачкова се закани: Ще си търся правата в съда!
3.5 (70%) 2 votes

Марта Вачкова праща Албена Вулева и Рут Колева на съд, ще ги съди за клевета и уронване на престижа

Комедийната актриса Марта Вачкова е намислила да е срещне в съда с Албена Вулева и Рут Колева. След края на шоуто „Звездни стажанти“  Марта ще заведе иск за крупна сума пари срещу двете си колежки.Марта

Причината да се стигне до тази крайна мярка е отвратителното отношение, което демонстрират двете по-млади участнички в шоуто. Жълтата журналистка и нахаканата певица от самото начало я обиждат и търсят повод да й се подиграват.

И всичко това се случва в ефир. Пред погледите на драгите зрители. Албена Вулева толкова изнгля, че дори предложи в предната мисия да маскират пълничката актриса като футболна топка. И представете си, да я ритат. Устата журналистка изгуби чувство за всякаква мярка. А младата певица Рут Колева я подкрепя и дори насърчава.Албена

Марта признава, че едвам издържа вече атаките на двете съюзили се срещу нея стажантки. Комедиантката споделя, че вече не може да мълчи, след като от доста време я обиждат в национален ефир. Затова пред свои приятели Вачкова разкрила, че е дошло време да се разправя с тях пред Темида.

Освен, че понася обидите на по-младите си колежки Марта е потресена и от факта, че Рут Колева си призна, че не е чувала за бащата на Вачкова. И съвсем не е наясно, че тя е една от най-успешните сатирични актриси в България.

Дъщерята на незабравимия Григор Вачков съвсем на сериозно вече се е консултирала с адвокатите си. А те я посъветвали да заведе иск срещу Албена и Рут за клевета и уронване на престижа и то в ефир. За обезщетение да иска значителна сума пари, пише retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар