Според Кабала всеки индивид се ражда с определен дарба, изчислете каква е вашата

Науката за числата Кабала показва, с каква дарба е всеки според датата на раждане. Предлагаме ви да се запознаете как да изчислите личното си число според деня, месеца и годината, в която сте родени.kabala1 Изчислението е много просто. Събират се последователно деня, месеца и рождената година. После полученото число се опростява до едноцифрено отново чрез действие събиране. Ето пример как става това. Ако сте родени на 10.05.1980 г сборът на тези числа е 10+5+1980=1995. Полученото число се трансформира 1+9+9+5=24, 2+4=6. Според рождената дата личното число е 6. После прочитате в таблицата и разбирате с каква дарба сте зареден, пише pik.bg. А ето и самата таблица с магическите числа.

  1. Вашата силна воля ви прави истински лидер. Умеете да ръководите повече хора. Успявате да ги убедите в правотата си. Дори ги омайвате като хипнотизатор. Това е скритата ви дарба.
  2. Родени под числото 2 вие сте изключително чувствителна натура. Състрадателността ви е присъща. Магическата дарба се крие в ръцете ви. Използвайте ги за творчество или да успокоявате с тях чуждата болка.
  3. Тройката е числото на щастливците. Галеници на съдбата късметът винаги е с вас. За тези родени под щастлива звезда хора е важно правилото „Внимавай какво си пожелаваш“. Дарбата им е в техните мисли, които стават бързичко реалност.
  4. Лично число 4 означава стабилност и рационалност. Тези хора има силна енергийна защита, която ги пази  от вредни влияния и магии.
  5. Петицата е числото на интуицията. Вашата дарба се състои в умението да виждате в бъдещето. Вслушвайте се в предчувствията си, те никога няма да ви подведат.
  6. Родените под знака на число 6 са най-емоционалните хора. Емоциите са най-силното им оръжие. Дарбата им е да долавят какво мислят другите и да четат мислите им.
  7. Седмицата вещае духовност. Дарбата ви е да свързана с пророчески сънища. И ако успеете да ги разгадаете може да се спасите от множество проблеми и да повикате късмета си на ваша страна.
  8. Най-предпазливите хора владеят осмицата. Те има дарба да разпознават истината от лъжата. Никога не лъжат и изобличават измамниците.
  9. Родените под цифрата 9 са с творческа дарба. Развиват артистични умения. Могат да видят неща, които другите не виждат Умеят да контактуват с умрели хора и да се възползват от получена от отвъдното информация.