Нострадамус: Порои и преселения на народите тормозят Европа

Нострадамус: Порои и преселения на народите тормозят Европа
5 (100%) 2 votes
Нострадамус правел предсказанията си в транс

Първите дни на май са необикновено студени и дъждовни в по-голямата част от Европа. Този парадокс събуди отново интереса към пророчествата на Мишел Нострадамус за 2016 г. Тълкувателите на великия френски лекар, астролог и гадател са единодушни, че за настоящата година той е предрекъл масови наводнения, войни и преселение на африканския народ на Стария континент – пише в. „Уикенд“.

Най-засегната ще бъде Европа, която я очаква голямо наводнение още през пролетта на 2016 г. – отбелязва в четиристишията си Нострадамус и предвижда, че проливни дъждове няколко месеца ще валят във Великобритания, Италия, Унгария и Чехия. В Америка пък ще бушуват опустошителни торнада с безпрецедентна сила. Силно ще пострадат от природни бедствия Русия и Австралия. За тези страни великият прорицател вещае най-силните за цялата история горски пожари, които двете държави няма да могат да загасят чак до есента.

Според други тълкуватели на Нострадамус той предупреждава за природни катастрофи и на други континенти, не само в Европа. Старият континент е залят от бежанска вълна, която е както от Африка, така и от Близки изток. От началото на 2016 г. светът се бори с бури, пожари, земетресения, урагани и високи нива на реките заради поройни дъждове. Западните Балкани бяха потопени от наводнения в началото на пролетта, а сега циклонът „Виола“ изсипва дъжд и студ в Източна Европа.

Нострадамус вещае бедствия и по други континенти

Нострадамус вещае бедствия и по други континенти

Освен глобалните природни бедствия Нострадамус рисува и картина на кървави битки в Близкия изток, които продължават и през 2016 г. и отнемат много човешки животи. Астрологът още през 16-и век пише, че хора с чалми ще се избиват един друг, а други страни ще продължават да се намесват в този конфликт, което може да доведе до Трета световна война. Тя може да бъде избегната с дипломация – повтаря многократно прорицателят.
След 30-годишна война на Земята ще остане само една религия, но Нострадамус не уточнява коя ще бъде тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар