Митко Пайнера в шах: Глория му постави ултиматум!

Митко Пайнера в шах: Глория му постави ултиматум!
5 (100%) 1 vote

Глория постави в шах Митко Пайнера!

Нещата между поп фолк дивата Глория и нейния шеф Митко Пайнера са повече от взривоопасни. Певицата и боса на димитровградската музикална компания са в тежки преговори. Както стана известно, договора на русенската и нейния шеф инж.

Димитър Димитров изтича днес, на Гергьовден. Глория поискала някои привилегии от началника си, за да поднови контракта си. Според някои от слуховете поп звездата настоявала да дава по-малък процент от заработеното на шефа си.

Глория

Глория опита да постави на колене Пайнера

В това отношение тя се ползвала наистина с много бонуси, но за нея не били достатъчни. Освен това гласовитката от Две могили се възмущавала, че певица от нейния ранг е изпращана да пее по кръчми и чалготеки, а искала да бъде титулувана като прима на компанията и да има по-специални участия.

Преговорите са тежки и до споразумение не се е стигнало. Преди да изтече договора й с „Пайнер”, Гло на няколко пъти даде заявка, че може да се оттегли и сама да спонсорира кариерата си. Твърди се, че фолкаджийката имала намерение да се махне от България, но заради феновете и дъщеря си все още не се решава на тази кардинална крачка в живота си.

Засега бъдещето на примата на поп фолка остава неясно и то с няколко въпросителни. Често Глория е подмятала, че може да се откаже от по-активна кариера, за да подпомогне тази на дъщеря си. Всичко е в сферата на предположенията и какво ще предприеме певицата, много зависи доколко Митко Пайнера ще се съгласи на ултиматумите на поп фолк дивата.

Но истина е, че „Пайнер“ напуснаха много знакови имена от бранша и едва ли боса на музикалната фирма с лека ръка ще пусне да му избяга и Глория. Вероятно ще направи така, че хем агнето да е цяло, хем вълка сит. Друг е въпросът дали Глория ще се навие на този дипломатичен вариант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар