Бомба: Виж по кой известен красавец лудна Мария!

Бомба: Виж по кой известен красавец лудна Мария!
3 (60%) 2 votes

Мария луда от любов по световния красавец, знае ли Християн страстта й?!

Мария е обсебена от нова мания. Поп фолк дивата си има гореща заигравка по социалната мрежа. И то не с кой да е, а с холивудската звезда Лео Ди Каприо. Това било пространството, където нейния Мечо не надничал толкова често и тя можела да си върши там каквото си поиска.

Затова миньончето на поп фолка си нацелила Леонардо ди Каприо и непрекъснато го следвала в социалните мрежи. Каквото и да направи разбивача на женски сърца, Мара Отварачката първа го харесвала или следяла като куче- пазач каква ще е следващата стъпка на нейния любимец.

Мария

Мария луда фенка на Лео, следи го навсякъде

Колкото и да бил незаинтересован какви ги върши неговата съпруга в Интернет, Християн Гущеров му писнало в един момент фолкаджийката да е непрекъснато залепена за монитора на компютъра. Той вече се ядосвал и непрекъснато й правел забележки, че не отделя толкова внимание на него, нито на дъщеря си, колкото на мигащия екран.

Мария обаче винаги успявала да го забаламоса, че следи как се развива световната музикална индустрия и търси интересни неща от музикалните знаменитости по света в това изкуство, за да може да копира нещо за своите клипове. Всъщност тя била пристрастена към актьора и не искала и за миг да се отдели или да не види това, което той е постнал или направил.

Мария толкова била пристрастена към блондина, че харесвала не само негови снимки, но и постове, коментари, както и публикации за него. Заралийката направо се зомбирала по него и била пример за това, че мечтите нямат спирачка, нито граница.

Най-голямото й желание било да се види на живо със своя идол и вече крояла планове как да осъществи идеята си. В това свое начинание нямало място за милионера, но пък хрумванията й препускали непрекъснато в главата й с намерението, как да осъществи своя план.

Разбира се, холивудската знаменитост не знаел за съществуването на звездата от „Пайнер”. Но Мария копнеела един ден той все пак да я забележи из социалния клюкарник, а тогава до осъществяване на нейната мечта оставала само една крачка, надявала се съпругата на пухкавия бизнесмен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар