Люси Иларионов пак ляга под ножа (Ето защо)

Люси Иларионов пак ляга под ножа (Ето защо)
4 (80%) 1 vote

Люси Иларионов ще се подложи на поредна операция

Люси Иларионов с принудителна нова интервенция

Люси Иларионов отново ще легне под ножа. Режисьорът ще трябва да се подложи на нова, принудителна операция след като преди няколко седмици му изрязаха част от стомаха, за да може да се отърве от излишните килограми. По този начин лекарите му гарантират, че ще отърве от цели 100 от 180-те си кила.

Люси Иларионов

Люси Иларионов

Иларионов вече е отслабнал с 20-тина килограма, но бързото му отслабване крие нов риск. А именно – цялата излишна кожа да увисне изключително нелицеприятно.

Затова се налага тя да бъде отстранена допълнително с нова операция, тъй като колкото и да се опитва да спортува, е много малко вероятно режисьорът да успее да стегне всичката кожа, която ще стане ненужна след ударното му отслабване, предават от slava.bg.

Близки до Люси издават, че той вече ходи на плуване и прави упражнения всяка сутрин, понякога дори и по два пъти на ден. Но въпреки това през есента ще се подложи на нова операция за премахване на кожата.

Неотлъчно до него през всички перипетии е гаджето му Ани Хоанг. Люси не може да спре да хвали половинката си, която се държала като истинска медицинска сестра. Благодарение на която Иларионов успява да се справи и с болките след операцията, и с тежкия хранителен режим, който трябва да спазва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар