Нови скандали разтресоха „Звездни стажанти“!

Нови скандали разтресоха „Звездни стажанти“!
5 (100%) 1 vote

„Звездни стажанти“ се тресе от нови скандали!

Отново силни страсти завладяха „Звездни стажанти”. Целта този път беше да представят книжка с приказка пред деца на 6-годишна възраст. Това бе задача на шефа Стефан Шарлопов, а най-взискателните съдии бяха деца и двамата близнаци на боса, на 6 години.

Отборът заложи на приказка за гигантско бебе, а главен герой в него се оказа рапъра 100 кила. Но новият член на екипа им Албена Вулева не успя да се сработи с мургавия музикант. Двамата често си разменяха стрели , но в името на успеха да се обединят под общата кауза.

Звездни стажанти

Скандали тресат шоуто „Звездни стажанти“ още от началото

Но в заседателната зала мадам „Сигнално жълто” отново изригна, само както тя си знае. Устатата журналистка не се притесни да нарече рапъра в очите, пред всички останали, че е арогантен, самомнителен, няма никаква култура и се сърди за най-малкото.

Юлиян също се съгласи с нейните думи. Но въпреки конфликтите в „Отбора”, той бе обявен за победител. Наградата от 10 000 лева получи Тити Папазов, който обеща да раздели с останалите стажанти.

С парите той ще прави детска спортна школа. „Ангелите на Шарлопов” също направиха завидна книжка с много добри илюстрации, но според журито, тя бе написана на доста по-висок език, неподходящ за деца на тази възраст.

Това, че не станаха победители за пореден път предизвика разнобой в редиците на дамите. Този път това не се случи между Рут Колева и Марта Вачкова, които работиха завидно добре и в синхрон. Дори червенокосата фурия се изказа твърде ласкаво за актьорското умение на щерката на Григор Вачков.

Недоволна остана Петя Буюклиева, която бе избрана за проджект мениджър. Тя се опита да прехвърли цялата вина за неуспеха на отбора върху останалите играчи. Това не я спаси обаче от уволнение. Репликата „ти си уволнен” получи и шеф готвача Таньо Шишков. На боса не се хареса неговото пасивно участие и игра без хъс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар