Рут Колева скочи на Гери-Никол: На тези години да изглежда така?!

Гласувайте за статията

Рут Колева не крие неприязънта си към Гери-Никол

Рут Колева нападна младата певица заради поведението и облеклото й

Рут Колева скочи на Гери-Никол. Певицата не крие, че не изпитва особено положителни чувства към по-младата си колежка, а причината за това е в разюзданото поведение, което тийнейджърката демонстрира пред камерите. Бившото протеже на Криско се опитва да го раздава фатална жена като се криви и демонстрира разкрепостеност, което повече я прави за смях в очите на зрелите хора.

Рут Колева скочи на Гери-Никол

Рут Колева скочи на Гери-Никол

И Колева не прави изключение. Участничката в Къртицата ясно показа, че не одобрява скандалните провокации на пишман лолитката и дори я съди доста остро за тях.

„Момиче на 18 години да се държи в клиповете си като Гери-Никол е недопустимо. Не е много добре на тези години да изглеждаш по този начин“, категорична е Колева. Която допълва, че не иска да чете морал на никого, тъй като не се смята за моралистка.

Но все пак за всяко поведение си има норми, които трябва да се спазват. Тя не скри, че не одобрява сценичното поведение на Гери-Никол и е сигурна, че варненката е избрала неправилния път към успеха, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар