Феновете на Глория в шок: Решението й ги хвърли в ступор!

Феновете на Глория в шок: Решението й ги хвърли в ступор!
4.5 (90%) 2 votes

Глория взе категорично решение и го изпълни!

Примата Глория хвърли в шах всичките си фенове с това, което направи. От доста време насам тя беше взела едно решение, което най-накрая изпълни и то официално. А именно – приключи всякакви отношения с Пайнер.

Глория, която от години беше под шапката на Митко Пайнера, вече е съвсем свободна, без задължения към него и поема кариерата си в свои ръце. Оттук нататък тя сама ще урежда участията си и ще отговаря за клиповете и песните си.

Глория

Глория шокира всички с това, че показа червен картон на Пайнер и си тръгна след толкова години съвместна работа

Последното участие на Глория под шапката на Пайнер беше в края на април, а оттогава насам тя не фигурира в листата на компанията, разкриха източници, близки до обкръжението й.

Феновете на певицата обаче скочиха като попарени, защото се притесниха да не би и с нея да стане същото като с Камелия. Припомняме, че Камелия първа скъса с Пайнер, но оттогава насам кариерата й тръгна стремглаво надолу, а славата й вече доста позалезе.

„Ами ако и с нея стане същото, ще е огромна загуба за всички, които обичат поп фолк. Защото тя е една от малкото певици, които наистина държат на качествените парчета, с хубава музика и смислен текст. Може би трябваше да опита да се разбере с Митко Пайнера и да продължат работата си заедно“, пишат потребители в интернет.

Други обаче се радват на решението на Глория и са убедени, че тепърва има да чуваме много още за успехите и израстването й. Предстоят и нови дуетни песни с дъщеря й Симона Загорова, тъй като двете отдавна доказаха, че са супер тандем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар