Ники Михайлов пръсна луди пари за…

Ники Михайлов пръсна луди пари за…
5 (100%) 1 vote

Футболистът си изгуби ума по млада певица

Наследникът на Боби Михайлов – Ники Михайлов пръсна луди пари.

Очевидно отношенията между него и младата хип-хоп изпълнителка Гери-Никол се задълбочават с всеки изминал ден. Запознати издават, че Ники Михайлов е свил любовно гнезденце с нея чак в далечен Дубай.

Двамата са изкарали незабравима ваканция там. Приятелите му нямат никакви съмнения, че 18-годишната Гери-Никол, е новата му изгора. Вратарят и певицата заминали тайно за слънчевото емирство още преди две седмици, без да информират дори и най-близките си хора.

Ники Михайлов

Футболистът си изгуби ума по млада певица

Гери-Никол дори отменила всичките си участия, само и само да има повече време да се усамоти с Ники Михайлов.
Изпълнителката на “Момиче като мен” и наследникът на Боби Михайлов отседнали не къде да е, а в седем звездния хотел “Бурж ал Араб”.
Само за справка, най-евтиният апартамент в този хотел започва от хиляда евро за нощувка.

На практика това сочи, че Ники Михайлов е пръснал сериозна сума пари само за нощувките, без да се смятат останалите глезотии.
Двойката била засечена миналия петък в самолет на “Флай Дубай”, който изпълнявал полет от Дубай към София.

Гери и Ники положили неимоверни усилия да се дегизират, за да не бъдат разпознати от останалите пътници в самолета, но нещата не им се получили. Макар, че младата изпълнителка била със суитчър с качулка и слънчеви очила, а Ники – с бейзболна шапка и двамата били разпознати.

Номерът на шапката на Ники Михайлов – 13, издал футболиста, който бил разпознат от футболните фенове.
Двамата пътували в бизнес класа, където билетът е тройно по-скъп в сравнение с икономичната класа и излиза приблизително около две хиляди лева на човек.

Сметките сочат, че това екзотично пътуване на футболиста с младата изпълнителка до Дубай, е излязло повече от 20 хиляди лева.
При кацането им в София двамата били забрани с кола на летището, която ги откарала до ВИП терминала. Запознати издават, че това удоволствие също не е безплатно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар