Разтърсващото признание на Ирина Тенчева смая Иван Христов!

Разтърсващото признание на Ирина Тенчева смая Иван Христов!
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева взе своето решение и нищо не е в състояние да я спре! Иван е смаян

Ирина Тенчева е категорична за образованието на децата си. Съпругата на продуцента Иван Христов категорично е спряла сина си Спас от частното школо. Той беше в трети клас, но неговата майка е потресена от насилието, което се шири безпрепятствено в класните стаи.

Домашни работи, залети с вода, столове с лепило, кабърчета по чиновете, рими с цинизми, и още куп гадни неща накарало потресената телевизионерка да махне сина си от това училище.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева удиви Иван и всички останали със своята решителност

Първоначално жената на опосума открила невероятни пропуски в обучението на наследника си и после се натресла на невероятните неща, които се случват в класните стаи. Тя била не само потресена, но и шокирана от видяното и чутото.

Ирина Тенчева дори преместила и дъщеря си Виржиния, която също била ученичка в същото училище. Момиченцето е в първи клас, но също няма да продължги да учи там, заради гаврите, които се вършат в частното училище.

В столицата има различни места, където може да се наблюдава на какво ниво е обучението на децата им. Ирина Тенчева публикува гневното си писмо с нещата, които е открила да стават в класната стая. Тя е получила отговор от близо хиляда организации, които по един или друг начин са свързани с образованието.

Бившата водеща първо ще иска среща с министерството на образованието, за да покаже безумията и извращенията, на които се е натъкнала в класната стая. После е решена да стартира видеоканал, в който хората да разказват какво насилие се извършва в училище.

„Големият проблем в училищата не е това, че правомощията на учителите са ограничени, а че родителите на децата не се интересуват какво се случва зад вратите на школото. За даскалите това се оказва по-добрия вариант, защото дори да виждат какво става, те не изискват санкции. Така се създава един огромен вакуум, от който страдат всички. Защото се развива едно ново поколение от девет годишни чалга фенове”, поразена е Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар