Рут Колева с неочаквано решение, шокира всички!

Рут Колева с неочаквано решение, шокира всички!
5 (100%) 2 votes

Рут Колева подпали фитила и си би камшика зад граница, а решението й шокира всички!

Рут Колева избесня и избяга в Лондон. Певицата е недоволна от събитията, които й се случват в „Звездни стажанти”. Тя е една от най-недолюбваните играчи, поне що се отнася до зрителска аудитория. В шоуто тя се изпокара почти с всички останали участници.

Певицата е на нож с актрисата Марта Вачкова, певицата Петя Буюклиева, както и с останалите съотборници. Единствено може да мели брашно с устатата Албена Вулева. Но и това крехко приятелство е на път да се разсъхне, понеже Рут подозира и тук задкулисна игра с бившата мадам „Сигнално жълто”.

Рут Колева

Рут Колева шашна с решението си да избяга от България

Рут Колева е категорична, „че шоуто е нагласено, а негласен победител в него ще стане Албена Вулева. Тя обаче е до болка откровена като твърди, че всички участници са там, заради пари. Тя е обидена, че всички в предаването се правят на актриси и театралничат, а се сърдят на нея, че е естествена и казва това, което мисли винаги.

„По времето, когато съм участвала в различни предавания и реалите формати, винаги съм била трън в очите на всички. Не знам защо са ме наричали с всевъзможни обидни имена”, потресена е червенокоската.

Тя е категорична, че не си позволява да отговаря със същия език, с който са я обидили.Иначе тя се чуди защо в България доверие, уважение и почит не се дават по заслуги, а трябва да идват наготово, наследено от деди и прадеди.

”Това е абсурдно. За човека не се съди за това, което е, а защото неговите родители или баба и дядо са били еди-какви са хора. Ами че техните наследници може за нищо да не стават”, казва устатата певица. Всеки разбра, че с тези думи тя е насочила стрелите си към Марта Вачкова, заради която на няколко пъти самия Стефан Шарлопов я скастри. И й заяви да се държи почтително, защото нейния баща е големия Григор Вачков.

„Не може да претендираме, че сме голямата работа, защото всеки знае за какво участва. И колкото и да не се иска на някой да си признае истината, тук сме всички за…пари”, убедена е Рут Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар