Люси Иларионов се спаси на косъм

Люси Иларионов се спаси на косъм
3.5 (70%) 2 votes

Режисьорът се бил превърнал в развалина

Режисьорът Люси Иларионов спаси живота си на косъм.

Запознати издават, че здравословното му състояние било много влошено и поради тази причина се наложило да се подложи на операцията, при която бе изрязана част от стомаха му. Докато някои правят тази процедура само за да отслабнат, то при едрогабаритния режисьор тя била животоспасяваща.

Припомняме, че операцията на Люси Иларионов бе извършена в частна клиника в Анкара през миналия месец.
Той се решил да се подложи на тази процедура, след като медиците разкрили картината за здравословното му състояние.
Те доста го стресирали, когато му заявили в прав текст, че макар и да не го осъзнава се е превърнал в истинска развалина.

Люси Иларионов

Режисьорът се бил превърнал в развалина

При поредния профилактичен преглед било потвърдено, че режисьорът е попаднал в плен на не едно и две сериозни заболявания. На всичкото отгоре той получил и рефлукс на стомаха.
Специалистите поясняват, че това е често срещано състояние, при което пациентът задържа стомашните сокове и така се стига до сериозно увреждане на хранопровода.

Панкреасът на Люси Иларионов също бил уголемен неколкократно. Често пъти бил измъчван от болки в ставите заради наднорменото си тегло. За капак на всичко режисьорът страда и от диабет. Макар още в начален стадий, коварното заболяване му е нанесло доста поражения. Измъчван е и от сериозно кръвно

От обкръжението на режисьора издават, че определено има ефект от операцията. Макар да не е минало дълго време от нея, той вече тежи с 15 килограма по-малко в сравнение с преди.
Операцията обаче не е била достатъчна, за да се постигне желания ефект. Люси издава, че все още продължава да се храни като бебе – с каши и пюрета.

Хранителният режим, който спазва му е назначен от специалистите от турската клиника, които са извършили операцията. Менюто му се подменя на всеки десет дни.
Режисьорът трябва да продължи да се храни под строг режим, тъй като в противен случай операцията е безсмислена, пише pik.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар