Ани Цолова разтърси ефира на Нова тв

Ани Цолова разтърси ефира на Нова тв
5 (100%) 1 vote

Тв водещата си навлече зрителския гняв

Водещата на сутрешния блок Ани Цолова разтърси ефира на Нова тв.

До неотдавна Ани Цолова бе наложила вето върху дома си, но по незнайни причини се престраши да го покаже на зрителите. Това се случи в съботния сутрешен блок.

Първото нещо, за което Ани Цолова се жалва пред зрителите и екипа на Мон Дьо бе, че живее в скромна къщурка, в която няма басейн и джакузи.
Тя побърза да успокои обществото, че не се шири в къща за милиони и допълни, че имотът струва толкова, колкото може да си позволи да плати. Тя обаче даде ясно да се разбере, че не става въпрос за голяма сума пари.

Ани Цолова

Тв водещата си навлече зрителския гняв

Ани Цолова определя къщата си като нормална, с голям двор и няколко етажа.
В старанието си да изкара жилището си обикновено, тв водещата успя да си навлече гнева на зрителите.
Немалка част от тях дори не могат да мечтаят за подобни удобства.

Те се възмущават от това, че Ани Цолова се опитва да се изкара бедна само защото няма басейн и определят мрънкането й като безумие.
Недоумяват и защо изобщо е трябвало да си покаже дома, след като едва ли има някой, който да не е наясно с това, че да имаш къща е истински лукс.

Очевидно Ани Цолова си направи мечешка услуга и вместо да си изпише вежди, си избоде очите.
Журналистката е съседка с Иван Костов и както вече стана ясно се шири в просторно жилище в един от най-баровските столични квартали – Драгалевци. Къщата й е около 200 квадратни метра, а дворът е близо половин декар.

Запознати с имотните сделки са категорични, че само за закупуването на къщата, Ани Цолова и съпругът й са олекнали с минимум половин милион лева.
Поне още толкова са били необходими и за „скромното” обзавеждане.
Тя не скри, че и до ден днешен я вбесява твърдението, че е напуснала Би Ти Ви заради двойно по-висока заплата в Нова тв, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар