Ясен е броят на наследниците на Принс

Ясен е броят на наследниците на Принс
5 (100%) 1 vote

Ожесточената битка за богатството на поп звездата тепърва предстои

След внезапната смърт на Принс на 21 април, на дневен ред излезе въпросът с разпределянето на наследството му.

Тъй като както стана ясно певецът не е оставил завещание, в което да е посочил кой и какво наследява, богатството му ще се дели между всички наследници.
За момента пред американското правосъдие са се явили седем човека, които претендират, че са наследници на Принс.

В решението на съдия Кевин Ейд от щата Минесота са изброени шестима правоимащи роднини на поп звездата, като всеки един от тях е цитиран с думата „наследник” пред името си.
Упоменати са и имената на съответните адвокати, които ще защитават правата на всеки един от наследниците на певеца.

Принс

Ожесточената битка за богатството на поп звездата тепърва предстои

Освен името на полусестрата на Принс – Тайка Нелсън в решението на съдията фигурират още пет имена на полубратя и сестри. Това са Шарън Нелсън, Норин Нелсън, Омар Бейкър, Джон Нелсън и Алфред Нелсън.
В документа е споменато името и на още една претендентка за богатството на изпълнителя – Дарсел Гришам Джонстън.

Сайтът за знаменитости в шоубизнеса TMZ уточнява, че Дарсел Гришам Джонстън претендира, че също е полусестра на Принс, но не се е знаело за съществуването й.
Двамата с певеца са родени от една и съща майка, но бащите им, са различни. Преобладаваща част от членовете на семейството на певеца разбраха за съществуването й преди броени дни.

По всичко личи, че битката за богатството на Принс ще е повече от жестока. Най-големите разправии тепърва предстоят и се очаква да има сериозен спор на кой какво се полага. Междувременно стана ясно, че съдия Кевин Ейд е взел решение да повери управлението на богатството на певеца в ръцете на тръстовата компания „Бремер Тръст“, докато не стане ясен точният брой на наследниците и имуществото му не бъде разпределено помежду им, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар