Всички са в туш: Виж с коя известна красавица заживя Ванко 1

Всички са в туш: Виж с коя известна красавица заживя Ванко 1
5 (100%) 1 vote

Ванко 1 е пазил в тайна връзката си с певицата до днес!

Скандалният рапър Ванко 1 си има ново гадже, с което дори живее заедно от няколко месеца насам. Няма да повярвате, но това е поп фолк дивата Теди Александрова.

Източници от обкръжението на Ванко 1 издадоха голямата им тайна, тъй като и двамата не искали никой да разбира за любовта им, поне в последно време. Ванко се притеснявал, че лошата му слава ще навреди на Теди Александрова, а тя пък от своя страна беше спрягана за любовница на кой ли не и не искала да изкарват връзката й с любимия несериозна.

Ванко 1

Ванко 1 заживя с Теди Александрова изненадващо

„Заедно са от месеци, а любовта им е истинска. Ванко 1 се покри от общественото внимание отдавна, дори заряза приятелите си Николета Лозанова и Азис. След затвора се очовечи и стана някак си по-сериозен. В момента е перфектният партньор за всяка жена, а Теди е щастливка“, коментират източниците.

Двамата бяха забелязани наскоро в известно столично заведение, където уж се правели, че са само познати. Очевидци обаче веднага ги фиксирали как се награбват в страстни целувки още щом излезли от заведението и отпрашили заедно в една посока.

Припомняме, че и Теди Александрова преживя голяма мъка в живота си, след като преди години изгуби по крайно нелеп начин годеника си. Младото момче беше ударено от ток само месеци преди сватбата им, а певицата потъна в скръб, която не успя да превъзмогне дълго време.

Двамата се обичат много

Двамата се обичат много

„Дано сега най-после и двамата да са щастливи, защото го заслужават. Всеки прави грешки, но е важно какви уроци си взимаш от тях“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар