Екипът на „Звездни стажанти“ в шок заради Марта Вачкова: Виж какво стана с нея!

Екипът на „Звездни стажанти“ в шок заради Марта Вачкова: Виж какво стана с нея!
5 (100%) 1 vote

Марта Вачкова шокира колегите и екипа от „Звездни стажанти“ с това, което й се случи!

„Звездни стажанти“ беше предвидено като своего рода благотворително предаване, но се превърна в парад на злобата, фалша и агресията. Епизод след епизод зрителите вече повръщат от помията на Рут Колева, която те ката ден излива върху съотборниците си и особено върху Марта Вачкова.

Скандалите и обидите между двете обаче не останаха без последици, а дъщерята на Григор Вачков се срина тотално и се наложи да премине към успокоителни. Хапчетата били предписани на Марта Вачкова от лекари, тъй като напоследък тя не можела да спи и била крайно изнервена.

Марта Вачкова

Марта Вачкова не издържа и мина на успокоителни лекарства заради Рут Колева

„Как няма да бъде, като тая злобарка Рут Колева я дъвче постоянно. То бива да си комлексиран и да прикриваш ниската си самооценка със съскане и злоба, но тя минава всички граници. Все пак е още млада, а изглежда като на 40 лазарника. Представете си какво ще стане след десетина години и повече“, коментират потребители във форумите.

Сривът на Марта Вачкова обаче се отразил и на екипа на шоуто, който не можел да осъществи нормален работен процес заради кризите на актрисата и истерията на певицата. На няколко пъти се разминавало на косъм Марта Вачкова да скъса договора си и да си замине, но продуцентите успявали да я удържат и вразумят.

Затова и се наложило втора смяна в отборите, която зрителите ще видят още утре. Тогава бизнесменът Стефан Шарлопов ще измъкне Марта Вачкова от лапите на злобните Рут Колева и Албена Вулева и ще й подари незабравими дни в отбора на мъжете.

При Рут и Албена обаче ще трябва да отиде горкият Тити Папазов, с което ще си спечели съчувствието на всички съотборници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар