Близките на Албена Вулева не могат да я познаят: Виж какво се случва с нея! (подробности)

Близките на Албена Вулева не могат да я познаят: Виж какво се случва с нея! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева явно е изпаднала в психически срив, тъй като пораженията във визията й са явни!

Устатата Албена Вулева не прилича на себе си в последно време и това се видя ясно още от самото начало на „Звездни стажанти“. Тогава зрителите не пропуснаха да отбележат, че точно блондинката, която винаги е държала на перфектната визия, се е отпуснала тотално.

Днес, няколко епизода по-късно, вече се вижда как Албена Вулева се е окичила с двойна гуша, а тялото й е поне с пет-шест килограма по-пълно от преди. Близки до нея споделят, че промяната у водещата започва да ги тревожи, защото смятат, че е изпаднала в психическа криза.

Албена Вулева

Албена Вулева тотално занемари външния си вид

Припомняме, че Албена Вулева се раздели с единствения мъж, когото допусна до себе си, а и който очевидно търпеше всичките й своеволия и чепат характер – Недик Недев. В момента обаче не само двамата не са заедно, но и фитнес инструкторът си има нова сериозна приятелка, в която бил лудо влюбен.

„Недик я изостави и се перчи с новата си изгора. Отделно от това Албена здраво я закъса с парите, защото от телевизия Евроком не й бяха платили доста заплати. А и като няма нови предложения от другаде, може да си представите как се чувства – сама, само с родителката си Людмила Захажаева до нея. Който и да е на нейно място, ще изперка“, коментират източниците.

Познати на Албена Вулева обаче са на мнение, че тя трябва да се стегне и да се вземе в ръце, защото вече е минала 40-те години и подобно занемаряване на външния й вид я състарява с петилетки.

Дали самочувствието на водещата ще се обади в случая и тя действително ще се стресне от коментарите за себе си, това предстои да видим занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар