Родилката Мариана в шок от думите на Део! Преглеждания: 8526

Део сащиса Мариана с тези изцепки за бебето
0
3.5/5 - (2 votes)

Думите на Део тотално шашнаха родилката Мариана!

Део шокира с това признание. Певецът призна, че раждането на сина му е незабравимо преживяване. Той присъствал на това знаменателно събитие, като държал ръката на половинката си. Тя викала от болка, а той с нищо не успявал да й помогне.

И в един момент на бял свят се появило новото човече-малкото бебе. Блондинът обаче е радостен, че малкия бил надарен и имал невероятно голямо мъжко достойнство. „Такова нещо в нашия род няма”, признал смаяния му баща.

Део
Део сащиса Мариана с тези изцепки за бебето

„Раждането на дете е невероятно, върховно изживяване. С нищо не може да се опише. Нещо умопомрачително е”, твърди Део и е категоричен, че цял живот няма да успее да го забрави.

Това певецът призна в студиото пред Диана Любенова. Един от най-обичаните и популярни шоумени Деян Славчев, познат повече като Део, счита появата на сина си Борислав на белия свят за най-знаменателното събитие в своя живот.

Той се тревожеше, че няма да стане баща, защото предишното му гадже Лора Караджова отказваше да го направи родител. След близо осемгодишна връзка двамата се разделиха и всеки пое по своя път. Певицата също роди дъщеря Алиса от своя партньор, учителя по зимни спортове Валентин Славов.

Според слуховете дъщерята на Данчо Караджов напусна блондина заради липсата му на отговорност и това, че често е ставал без пари. Но клюката твърди, че Валентин също не е от най-заможните мъже и разчита повече на това, което изкарва половинката му от участия.

Део обаче има ресторант на морето, където заедно с половинката си, мулатката Мариана му носи добри приходи. В студиото на Диана Любенова той бе в компанията и на приятеля си Димитър Павлов, който също наскоро стана баща на момче.

Водещият призна, че той не бил допуснат от лекарите на самото раждане на детето си. Преди да я хванат родилните болки, двамата с бременната си жена били на гости на тъста си, който бил донесъл чернокоп, която риба Павлов обожавал.

След като закарал жена си в болницата да ражда, той се върнал в къщи. „Все пак успя да си хапнеш чернокоп на скара”, заради което заядливо го посече в студиото блондина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.