Христо Стоичков на нож с гаджето на Мика (Вижте какво ги скара)

Христо Стоичков на нож с гаджето на Мика (Вижте какво ги скара)
5 (100%) 1 vote

Христо Стоичков е в жесток конфликт с гаджето на дъщеря си Айкут

Христо Стоичков е бесен на гаджето на Мика, която е бременна

Христо Стоичков е в жесток конфликт с гаджето на дъщеря си Мика. Камата, който само преди няколко седмици разбра, че ще става дядо, не можа дълго време да се порадва на хубавата вест. Оказа се, че бъдещият татко на бебето на Мика – Айкут, смята да възпита детето им в ислямската религия.

Христо Стоичков

Христо Стоичков

Макар да е с българско гражданство, Айкут е с турски произход и семейството му държало наследникът му също като тях да е мюсюлманин. Още повече, че бебокът ще бъде кръстен на Камата, родата на таткото била убедена, че легендарният футболист трябва да направи компромис за вероизповеданието му.

Естествено, всичко това никак не се харесвало на легендата и в момента той е в жесток конфликт със семейството на бъдещия си зет, научиха от Hotarena.net.

Самата Мика била между чука и наковалнята и не можела да разбере на чия страна да застане в спора. Затова засега се въздържала от коментари на неприятната ситуация, издават близки.

Както знаете, преди няколко седмици медиите гръмнаха с новината, че футболната щерка е бременна с първото си дете. Тя се запозна с Айкут след края на връзката си с Иво Аръков. Който също никак не се нравеше на звездния й татко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар