Хороскоп на Боряна Делчева за месец май

Хороскоп на Боряна Делчева за месец май
5 (100%) 2 votes
Какво вещаят звездите за месеца според хороскопа на Боряна Делчева

Овен
През месец май ви чакат важни преговори, които ще водите и извън работно време. Не се опитвайте да отклоните обсъждането на делата и не поставяйте почивката на първо място. Така пред вас ще се отворят нови перспективи. Ще се появят възможности за стартирането на проект, който ще се отрази благотворно на финансовото, професионалното и социалното ви положение.

Телец
Чакат ви успехи не само на професионалното, но и на битовото поприще. В работата са възможни недоразумения, свързани с лошото положение на делови партньор. В третата десетдневка на месеца ще се появи възможност да стабилизирате ситуацията и да извлечете материална облага. Освен това през този месец ще се сдобиете и с ново хоби – предвещава в хороскопа си Боряна Делчева.

Близнаци
Очаква ви наситен със събития динамичен месец. Постоянно ще сте заобиколени от хора, на които ще разказвате и обяснявате. Голяма е вероятността от добрата ви комуникация да зависи придвижването на някакъв проект. С удоволствие ще се заемете с нови дела. Предстои да решите сложна ситуация, която е свързана с роднини или с пари.

Рак
Очаква ви укрепване на финансовото положение. Възможно е да намерите още един източник на доходи или да вложите изгодно наличните си средства. Успешна творческа реализация ще ви донесе не само морално удовлетворение, но и ще ви помогне да придобиете опит, който да ви е от полза през следващите месеци. Ще реализирате интересна идея.

Лъв
Малка промяна вещаят планетите за този период. И макар че ще загубите определени средства, ще можете да отдъхнете и да възстановите енергийния си баланс. Това ще се отрази положително на следващите ви действия. Има голяма вероятност да започнете ново сътрудничество, което ще се окаже доста успешно както във финансов, така и в професионален план.

Дева
Активно ще се стремите да стабилизирате финансовото си положение. Възможно е да се доверите на доходен проект. Успешно ще се справите със задачите, които сте си поставили. Внимавайте да не бъдете въвлечени обаче в конфликт, от който си нямате и понятие. Така че постарайте се да махате с лека ръка на подхвърлянията, които ще чуете от колегите си.

zodiac-02Везни
Очакват ви кардинални промени през този месец. Появява се шанс да реализирате своя стара мечта. Не са изключени промени в професионален план – чака ви нова сфера или специалност, която по-рано сте занемарили. В началото на месеца ви предстои сложен избор. В средата пък ще имате повишена делова активност.

Скорпион
През този месец са възможни срещи с хора от миналото. Не е изключено да се видите с бивши съученици или състуденти и да получите изключително предложение. В работата обаче нещата не изглеждат толкова розови. Възможни са проблеми, на които по-рано не сте обръщали внимание. Ще ги решите с обективност, търпение и сдържаност на езика.

Стрелец
През този месец са възможни проблеми в деловата сфера. Не е изключено причина за неприятностите да стане вашата невъздържаност и припряност. Постарайте се да не дразните шефовете си и да не влизате в конфликт с колегите си. Може да се наложи да търсите нов източник на доходи. Не се препоръчва да работите с хора, които не умеят навреме да изпълняват поставените им задачи.

Козирог
Ще увеличите доходите си, намирайки нов начин за печелене на пари. Ако методът не е особено легален, е възможно да бъде накърнена цялата ви репутация, затова бъдете нащрек. Очаквайте намесата на влиятелен съюзник или покровител и един не особено приятен разговор през втората половина на месеца. Ще ви се отвори увлекателно пътуване.

Водолей
Пълен картбланш за печеливш проект сочат планетите за месеца. Главното е да оправдаете гласуваното ви доверие и бързо да преминете на ново социално и професионално ниво. Както и успешно да се противопоставяте на онези, които не вярват на силите и възможностите ви. Възможен е обаче конфликт с близък човек – предупреждава в хороскопа си Боряна Делчева.

Риби
Очакват ви нови полезни запознанства. Тези хора ще ви научат на нещо много ценно, което ще ви е от полза не само в ежедневнието, но и в професионалната ви сфера. Като бонус ще получите допълнителна печалба или ценен подарък. Краткосрочен проект ще обхване и малкото ви свободно време, така че пригответе се за работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар