Мария Силвестър се носи на крилете на любовта

Гласувайте за статията

Очарователната Мария Силвестър е по-щастлива отвсякога

Очарователната Мария Силвестър отново срещна любовта. Водещата с изумрудения поглед прежали бившия си съпруг. Със Силвестър Силвестров двамата се разделиха след поредица от скандали, които станаха публично достояние. Очевидно тя вече се е отърсила от спомена за предателството му е и решила да започне живота си отначало.

Красивата водеща от няколко месеца има нова тръпка. Дали от суеверие, дали от несигурност, но Мария Силвестър отказва да разкрие кой е мъжът до нея. Тя ще прекара лятото с новия си любим. И едва тогава, ако връзката им продължи, тя ще разкрие кой е мъжът до нея. За новия любим на Мария Силвестър се знае единствено, че е фотограф. Със синеоката красавица се запознал покрай работата си. Тя позирала за един от проектите му. Фотографът бил запленен от красотата на Мария Силвестър й веднага взел телефона. Настойчивият ухажьор успял да убеди водещата да излезе на вечеря с него.

Въпреки всичко тя все още не е споделила щастието със сина си Давид. Той преживя много тежко раздялата на родителите си. Наложи се дори да започне редовно да се посещава психолог. Мария Силвестър е категорична, че не може да причини това на сина си. Пред приятелки тя споделя, че Давид все още не се е възстановил напълно след развода и не иска отново да го разочарова, пипе Хот арена.

Мария Силвестър

Мария Силвестър прежали бившия си

„Достатъчно е, че детето ми тръгна на психолог заради предателството на баща му. Не мога да му причиня това отново“, коментира очарователната водеща.

Наскоро името й се свърза с афера с Асен Блатечки. Според информацията в медиите, искрите между тях прехвърчали покрай „България търси талант“. Самата Мария Силвестър опроверга тези слухове, заявявайки че няма нищо общо с актьора.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар