Кошмарен Великден за Емил Кошлуков

Кошмарен Великден за Емил Кошлуков
5 (100%) 1 vote

Този Великден ще бъде истински кошмар за Емил Кошлуков

Предстоящите великденски празници ще бъдат същински кошмар за Емил Кошлуков. Той ще прекара празниците далече от любимите си хора. Причината за това е изцяло финансова. От няколко години щерка му живее в САЩ заедно със своята майка. 19-годишната Алис учи там и много рядко се прибира в България. За сметка на това Емил Кошлуков често пътуваше до САЩ, за да види любимите си жени, научи Клюки.бг.

За съжаление този Великден той няма да има възможност да го направи. Преди няколко дни той получи поредния тежък удар. Бившият политик загуби работата си като тв водещ. Шефката на „Канал 3“ Ива Стоянова благодари чрез медиите на Емил Кошлуков за всеотдайната му работа и заяви, че предаването му ще бъде свалено от ефир. Като причина за това тя изтъкна липсата на средства и преразглеждане на бюджета. Тя благодари на Емил Кошлуков и заяви, че оценява приноса му за налагането на „Канал 3“ като обективна медия.

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков няма пари, за да празнува Великден със семейството си

След случилото се журналистът на практика остава без никакви доходи и трябва да пести от всичко. Поради тази причина той се е отказал от пътуването си до САЩ за великденските празници. Той неведнъж е споделял, че винаги е избирал кариерата си пред парите. Бившият политик се гордее много със себе си и споделя, че е един от малкото политици у нас, които не са се облажили от властта. Той не крие, че това го прави щастлив, тъй като се чувства свободен.

За него приоритет винаги е била идеята да спаси България. Пред приятелите си той се хвали, че никога не би избрал парите пред свободата и независимостта си.Според слуховете щерка му страда много, че този Великден няма да бъдат заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар