Елена Йончева се връща на работа?!

Елена Йончева се връща на работа?!
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева е категорична, че няма да позволи майчинството да я отдалечи от работата й

Сам месец след като стана майка Елена Йончева си нае детегедачка. Журналистката, която роди на 52 години, се заела с активното търсене на детегледачка, още докато била бременна. Взискателната майка така и не успяла да намери жена според изискванията си, на която да повери грижите за детето и дома си. Бившата на Сергей Станишев попадала на неподходящи кандидатки. Някои й искали прекалено много пари, други демонстрирали пълна безотговорност.

Преди седмица журналистката попаднала случайно на детегледачката, която търси. От няколко дни тя се подвизава в дома й и се справя перфектно не само в грижите за малкия Тео, но и в грижите за дома. Елена Йончева вече може да си отдъхне, тъй като има кой да я отменя у дома. Докато детегледачката се занимава с тоалета на Тео, журналистката отмаря в другата стая. Тя не пропуска нищо от случващото се у нас и по света и постоянно чете новините. По всяка вероятност ще се завърне на работа преди майчинството й да изтече. Тя е на мнение, че един журналист трябва да бъде винаги в час със случващото, тъй като работата му е свързана с това.

Бившата половинка на Сергей Станишев е категорична, че няма да позволи на майчинството да я откъсне от работата. Именно заради прекалената отдаденост към кариерата си тя отложи майчинството и стана родител чак на 52 години, пише Хот арена, позовавайки се на „Всеки ден“.

Елена Йончева

Елена Йончева нае детегледачка

Единственото, което все още задържа Елена Йончева у дома, е храненето на Тео. Тя все още кърми малкия. Въпреки, че преди да се роди наследникът й, тя заяви, че няма да го кърми, очевидно е променила решението си.

По всяка вероятност до няколко месеца тя се върне на работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар